Projektor flotta kezelés – cégeknek

Azt tapasztaljuk, ha az összes irodatechnikai eszközt figyelembe vesszük, a projektor az, amelyre a speciális működési technológiája miatt, a legjobban kell figyelni. Ezért érdemes igényelni a projektor flotta kezelés szolgáltatásunkat. Cégen belül általában a rendszergazdákra, esetleg az üzemeltetőkre van bízva ez a terület. Minden nap látjuk, hogy nagyon hiányosak az ismeretek, és inkább nyűg vele foglalkozni, mint öröm, és ha valakire rábízzák, nem sok köszönet van benne.  Aztán van az a modell is, amikor „hozzácsapják” a számítástechnikai, irodatechnikai eszközökhöz, és azon terület nagy beszállítója foglalkozik vele. Gyakran keresnek minket ezek a beszállító cégek, hogy segítsünk, mert se információjuk, se szakemberük, se technikai hátterük, se kedvük. Ilyenkor születik meg az a klasszikus multicég-beszállító-viszonteladó-szerviz kapcsolat, amely végén a multinacionális cég a piaci árnál 40-50%-al többet fizet, a kommunikáció lassú és körülményes, és az egészben semmi köszönet. Az új projektor eladásoknál érdekeltek egyedül a beszállítók, mert akkor doboz jön-megy, semmi probléma, nem kell kiépíteni szerviz hátteret, nincs vele más feladat. Így viszont a megelőző karbantartások elmaradnak, a projektoroknak nincs gazdájuk, az állapotuk folyamatosan romlik, eredeti funkciójukat nem látják el.

Aminek nincs felelőse, az elkallódik, és nincs annál kellemetlenebb, amikor használni szeretnék a projektort, és hiába kapcsolják le a villanyt, hiába húzzák be a függönyt, és a prezentációt úgy sem látja senki.  Azoknál a cégeknél, ahol szakértő kezekbe adják a projektor flotta kezelés feladatát, mindig rendelkezésre állnak működő projektorok, és nagyságrendekkel kevesebbet költenek erre a területre.

Projektor flotta kezelés miért jó?

Szeretnék felajánlani azon cégeknek a szolgáltatásainkat, akik szeretnék, hogy az eszközeik rendben legyenek, nem szeretnének hosszú heteket várni arra, hogy a 3-4 különböző csatornán átérjen az információ ahhoz az egységhez, aki végül a munkát elvégzi, és nem szeretnének 3-4-szeres árat fizetni.

 A projektor flottakezelés keretein belül, szerződéses partnereinknek az alábbi szolgáltatásainkat ajánljuk fel:

 • a projektor állomány teljes felmérése, pontos kimutatás: gyártó, típus, gyáriszám, óraállás, aktuális műszaki állapot, várható élettartam kategória besorolás
 • A felméréssel egyidejűleg elvégzett ultrahangos, tisztító, fertőtlenítő karbantartás, amikor darabra lebontva műszaki állapotfelmérést is végzünk
 • pontos tétel szerinti kimutatás, melyik projektor melyik életfázisában van, meddig várható zavartalan működés. Költség megtakarítás szempontból nagyon fontos fázis ez, mert így a cég nem költ százezreket, esetleg milliókat olyan eszközökre, amelyek már az életútjuk végén vannak
 • időszakos, tervszerű, projektor ultrahangos fertőtlenítő karbantartás program
 • szerviz szolgáltatások, projektor javítás
 • új projektor vásárlásnál szaktanácsadás, üzemeltetési költségkimutatás
 • új projektor vásárlásnál flotta kedvezmény, csomagajánlatok,
 • új projektor vásárlásnál, kiterjesztett gyári garancia biztosítása, akár 5 évig
 • flottakedvezmény lámpavásárláskor
 • javítás ideje alatt ingyenes cserekészülék
 • szakszerű javítások, őszinte és konstruktív kommunikáció

Legyen Ön is partnere az ország vezető projektorszervizének!

Minden vásárlásával, megbízásával támogat egy jó ügyet, az edu+ programot, amelyet vállalkozásunk 5 éve hozott létre, és azóta is működtet.

Projektorok javítása, Új projektor vásárlás, Projektor karbantartás, Projektor flotta kezelés, Projektor

projektorok javítása

A projektor javítás során, amikor elemeire szedjük az eszközt, akkor látjuk meg, hogy az elmaradt karbantartás milyen maradandó károkat okozott a projektor belsejében.

Projektor karbantartás, Projektorok javítása, Projektor flotta kezelés, Új projektor vásárlás, Projektor

karbantartás

A projektor karbantartása garantálja, hogy az eszköze hosszú távon, probléma mentesen működjön. 

Új projektor vásárlás, Projektor karbantartás, Projektorok javítása, Projektor flotta kezelés, Projektor

Új projektor vásárlás

A megfelelő projektor kiválasztásához sok szempontot kell figyelembe venni. Ismerjük a piacot, a különböző típusok előnyeit, hátrányait.  Kérje segítségünket!

Projektor tanácsadás

tanácsadás

Teljes és átfogó vizuáltechnikai megoldásokat kínálunk ötletei megvalósításához. Keressen minket, megoldást és lehetőségeket kínálunk bármire is legyen szüksége.

Rendszertervezés

rendszertervezés

A jól működő rendszer alapja a gondos és pontos tervezés. Szakértelmet, rugalmasságot, kreativitást, pontosságot és megbízhatóságot kínálunk.

Projektor kivitelezés

kivitelezés

Nem csak megtervezzük, hanem kivitelezzük is az elképzelt rendszereket. Nem kell bajlódni alvállalkozók sokaságával, egy kézben tartjuk a teljes folyamatot. Rugalmasan kezeljük a módosítási igényeiket, felvázoljuk a lehetséges vizuáltechnikai megoldásokat.

Hibabejelentés

Projektor lámpa árajánlat kérés

Projektor lámpa