Új projektor vásárlása

Új projektor vásárlása nem könnyű feladat. Sok szempontot kell figyelembe venni, nem lehet úgy kiválasztani, mint egy televíziót, hogy 50’, 4K, Smart, és már kész is. A legfontosabb, hogy pontosan be tudjuk határolni, hogy a projektort mire szeretnénk használni. Mire és hol? Persze, lehet úgyis projektort vásárolni, hogy beírjuk valamelyik árukereső oldalra hogy projektor aztán „katt” a legolcsóbbra és kész is. Ha így jár el valaki, nagy valószínűséggel csalódni fog.

Új projektor vásárlása előtt tisztázni kell az alábbiakat:

  • a felhasználás pontos helye
  • felhasználás módja
  • vetítendő felület mérete
  • fényviszonyok
  • felbontás
  • a feladathoz választott projektor technológia

Új projektor vásárlása esetén kit kérdezzünk meg?

Egyre többen jönnek rá, ha projektort szeretnének vásárolni, nem a kereskedőt kell megkérdezni, hanem a szervizest. A kereskedő azt a projektort fogja ajánlani, amelyik a polcon maradt, vagy amelyiken legnagyobb a haszonkulcs. A kereskedőnek nincsenek átfogó, és részletes információja a meghibásodási adatokról, típushibákról, üzemeltetési költségekről. Fontos szempont a gyártó által nyújtott garancia, különösen a lámpára kell figyelni, mert hiába van pl. 3 év garancia a készülékre, a lámpa csak 1 év vagy 1 000 óra. Ha pedig valaki sokat használja a projektorát, az 1 000 óra hamar beleszalad.

Garancia idő mellett fordítsunk figyelmet arra is, hogy az adott márkának létezik hazai garanciális szerviz háttere, vagy csak régiós központ van, ami azt jelenti, hogy hiba esetén, pl. Prágába kell küldeni.

Ha letelik a garancia idő, akkor mi történik? Létezik a gyártónak hazai szerviz háttere vagy megint irány külföld? Ha tönkremegy a lámpa, mennyibe kerül a pótlása? Milyen az alkatrészellátás? A tipikusan meghibásodott alkatrészek mennyibe kerülnek?

Persze lehet úgyis kezelni egy projektort, hogy használom, amíg tart a garancia, vagy meg nem hibásodik, aztán veszek egy újat. Nekik ezeket a kérdéseket valóban nem kell megválaszolniuk

A lézer projektorok elterjedésével, és egyre csökkenő áraikkal bizonyos kategóriában legyőzhetetlenek, de egyelőre ez nem vonatkozik a teljes kínálati palettára.

A partnereink részére igyekszünk olyan információkkal szolgálni, hogy maximálisan elégedettek legyenek a kiválasztott projektorukkal, ezért kimegyünk, felmérjük a használat helyszínét, tanácsot adunk, teszt projektort biztosítunk, hogy saját szemükkel lássák, mi az, amit javaslunk.

Amennyiben nálunk vásárolja meg új projektorát, ingyenes ultrahangos tisztítást és karbantartást adunk ajándékba, amelyet a vásárlást követően bármikor igénybe vehet. Amennyiben ránk bízza cége  projektor flottájának kezelését,  teljes körű kiszolgálást és extra kedvezményeket kap.

Projektor karbantartás, Projektorok javítása, Projektor flotta kezelés, Új projektor vásárlás, Projektor

projektor flotta kezelés - cégeknek

A projektor speciális, semmi máshoz nem hasonlítható műszaki eszköz. Ahhoz hogy hosszútávon, alacsony költséggel, problémamentesen működjön, szakirányú tudásra van szükség. Ez a tudás a rendelkezésünkre áll. Vegye igénybe!

Projektor karbantartás, Projektorok javítása, Projektor flotta kezelés, Új projektor vásárlás, Projektor

karbantartás

A projektor karbantartása garantálja, hogy az eszköze hosszú távon, probléma mentesen működjön. 

Projektorok javítása, Új projektor vásárlás, Projektor karbantartás, Projektor flotta kezelés, Projektor

projektorok javítása

A projektor javítás során, amikor elemeire szedjük az eszközt, akkor látjuk meg, hogy az elmaradt karbantartás milyen maradandó károkat okozott a projektor belsejében.

Projektor tanácsadás

tanácsadás

Teljes és átfogó vizuáltechnikai megoldásokat kínálunk ötletei megvalósításához. Keressen minket, megoldást és lehetőségeket kínálunk bármire is legyen szüksége.

Rendszertervezés

rendszertervezés

A jól működő rendszer alapja a gondos és pontos tervezés. Szakértelmet, rugalmasságot, kreativitást, pontosságot és megbízhatóságot kínálunk.

Projektor kivitelezés

kivitelezés

Nem csak megtervezzük, hanem kivitelezzük is az elképzelt rendszereket. Nem kell bajlódni alvállalkozók sokaságával, egy kézben tartjuk a teljes folyamatot. Rugalmasan kezeljük a módosítási igényeiket, felvázoljuk a lehetséges vizuáltechnikai megoldásokat.

Hibabejelentés

Projektor lámpa árajánlat kérés

Projektor lámpa